Als uw vestiging wordt beïnvloed door Coronavirus / COVID-19, update dan uw website om de meest nauwkeurige informatie aan uw klanten te verstrekken. Voeg bijvoorbeeld uitzonderlijke openingstijden toe als u eerder sluit, activeer nieuwe functies, of voeg informatie toe aan uw beschrijving.

De wijzigingen verschijnen onmiddellijk op uw website.

Wat kunt u wijzigen op uw website

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw klanten de meest actuele informatie over uw bedrijf hebben.

Voeg uw Coronavirus / COVID-19-status toe

We hebben een nieuwe optie toegevoegd die specifiek is voor COVID-19, zodat u voor elke bezoeker een waarschuwing op uw site kunt weergeven. U kunt het op uw dashboard activeren en op elk moment wijzigen.

💡 Neem gerust contact met ons op als u feedback heeft over deze nieuwe functie.

Activeer nieuwe functies (Levering, Afhalen, Afspraak)

Indien u klanten uitzonderlijk toestaat om te bestellen (bezorgen of afhalen) of een afspraak te maken, aarzel niet om deze opties op uw site te activeren.

U kunt ze op elk moment met een paar klikken deactiveren.

Voeg uitzonderlijke uren toe

Als uw openingstijden zijn gewijzigd, update ze dan met behulp van uitzonderlijke uren. De uitzonderlijke openingstijden worden getoond wanneer de klant de website van uw vestiging bezoekt. Ze laten uw klanten precies weten wanneer u open bent, of het nu voor een afspraak is of voor een afhaalbestelling.

Update uw telefoonnummer

Zorg ervoor dat uw telefoonnummer correct is, zodat klanten u kunnen bereiken.
U kunt ook een mobiel nummer toevoegen.

Enig advies? Hulp nodig?

Onze teams zijn bereikbaar via e-mail op support@centralapp.com of telefonisch op de gebruikelijke nummers. Voor België: +32 2808 16 64

Het is heel goed mogelijk dat we allemaal bezet zijn wanneer u ons belt, u kan dan een bericht achter laten en wij zullen u zo snel mogelijk terug bellen.

Avez-vous trouvé votre réponse?