Het integreren van cadeaubonnen om de geliefden van uw klanten te verrassen kan interessant zijn. Om dit te doen, ga naar de "Geschenkbonnen" sectie in de "Informatie & Instellingen" tab. Kies uw partner uit de voorgestelde partners en vul de ID of URL in volgens de gevraagde gegevens.

Zorg ervoor dat u het vakje "Cadeaubonnen op mijn website inschakelen" aanvinkt om deze pagina zichtbaar te maken op uw website.

Zodra uw partner zich heeft geregistreerd, wordt een nieuwe pagina "Cadeaubonnen" zichtbaar op de website en kunnen uw klanten gemakkelijk een cadeaubon kopen via de website.

Ik kan mijn cadeaubon partner niet vinden op CentralApp.

Als uw cadeaubonpartner niet in de lijst staat, neem dan contact op met de technische ondersteuning via de chat in het CentralApp-platform, met vermelding van de toe te voegen partner en bij voorkeur met documentatie over deze partner (website, contactgegevens, etc...).