Instagram muur

Over ons

U gebruikt uw Instagram-pagina regelmatig om met uw klanten te communiceren en u wilt dit op uw website onder de aandacht brengen?

Dat is mogelijk met CentralApp. Zodra uw Instagram-account gekoppeld in het platform, delaatste de nieuwste Instagram-foto's worden weergegeven op de homepage van uw website. Deze galerij wordt automatisch bijgewerkt wanneer u publiceer een nieuwe foto op je Instagram account.

Verbind uw Instagram-account met CentralApp

Om uw Instagram-account aan CentralApp te koppelen, gaat u naar het tabblad tabblad"Informatie en instellingen" van uw CentralApp-account. Ga naar ga dan naar de"Instagram Wall" functie door er op te klikken die zich bevindt in de sectie"Marketing & Communicatie".

U moet dan op de blauwe knop"Link" klikken. Het raam Het geopende venster toont alle Instagram-accounts die al aan de CentralApp zijn gekoppeld en die die u op uw website kunt gebruiken. Indien u niet beschikt over een Instagram-account gekoppeld aan CentralApp, klik op de knop"Starten".

Er wordt een nieuw venster geopend en u wordt gevraagd om in te loggen op Instagram, en machtig vervolgens CentralApp om toegang te krijgen tot uw account.

Zodra u dit hebt bevestigd, kunt u het Instagram-account in kwestie selecteren en toevoegen door op "Dit account gebruiken" te klikken. account en voeg het dan toe door op"Gebruik deze account" te klikken.

Na het aansluiten ziet u uw Instagram-foto's in CentralApp en de galerij zal ook zichtbaar zijn op uw zichtbaar op uw website.