Branding

Over ons

Branding is de essentie van uw website. Het is vooral dankzij branding dat uw site uniek zal zijn en uw imago zal weerspiegelen. Het is daarom belangrijk het goed te begrijpen om het beter te beheersen.

Om de branding aan te passen, gaat u naar het tabblad "Informatie & Instellingen" en klikt u vervolgens op de functie "Branding" in de sectie "Website-instellingen ". Vervolgens kunt u de branding naar eigen wens configureren.

Met de verschillende instellingen hieronder kunt u uw identiteit beter bepalen en u een aangepaste site aan te bieden.

Logo

CentralApp biedt u de mogelijkheid uw logo in verschillende variaties aan de website toe te voegen, zodat deze gepersonaliseerd kan worden met uw afbeelding.
Behalve het gecombineerde logo accepteren wij alleen SVG-formaten, zodat de logo's in goede kwaliteit kunnen worden weergegeven en beter kunnen worden geïntegreerd met de rest van de website.
Het gecombineerde logo kan SVG of PNG zijn.

Wat is het SVG-formaat?

SVG is een vectorformaat voor afbeeldingen. Dit type bestand kunt u een beeld krijgen dat geen kwaliteit verliest wanneer weergegeven in een groter formaat.
Als u geen logo in SVG hebt, vraag dan de grafisch ontwerper/professional die uw logo heeft gemaakt om u er een te bezorgen of uw logo gemaakt om u te voorzien van een of neem contact op met uw CentralApp-accountmanager.

Logotype

Het logotype bestaat uitsluitend uit uw bedrijfsnaam. Het moet een uniek ontwerp hebben en visueel consistent zijn met uw merkimago. Om optimaal te worden weergegeven, moet het naar CentralApp worden geüpload in een horizontaal formaat van (5:1).

Voorbeeld van een logotype

Attentie

Alleen vector bestanden worden geaccepteerd (.svg formaat)

Logomark

Het logomerk is alleen het bedrijfssymbool. Het mag geen tekst bevatten en moet de onderneming op een abstracte en voldoende herkenbare manier voorstellen.

Om optimaal te worden weergegeven, moet het in een vierkant formaat (1:1) naar CentralApp worden geüpload.

Voorbeeld van een logomerk

Attentie

Alleen vector bestanden worden geaccepteerd (.svg formaat)

Gecombineerd logo

Het gecombineerde logo omvat het logotype en het logomerk. Het is het grafische element dat uw bedrijf het meest accuraat weergeeft.

Om optimaal te worden weergegeven, moet het gecombineerde logo naar CentralApp worden geüpload in een formaat van (3:4) tot (4:3).

Voorbeeld van een combinatie-logo

Attentie

Alleen .png en .svg bestanden worden geaccepteerd

Kleur

Met CentralApp kunt u de hoofdkleur van de website kiezen. Deze kleur zal worden gebruikt op verschillende elementen van de website en soms in variaties daarop. Daarom is het belangrijk een kleur te kiezen die aangepast is aan de grafische identiteit van uw merk.

Hiervoor zijn twee opties beschikbaar:

Voorgeselecteerde kleuren

Kies uit de door CentralApp voorgeselecteerde kleuren.

Aangepaste kleur

Kies een specifieke kleur met het selectiegereedschap, door op de kleurrechthoek te klikken. U kunt dan ofwel de kleurcode invoeren of het hulpmiddel gebruiken om de specifieke kleur te kiezen.

Slogan

Als u een slogan voor uw zaak hebt bepaald die al op veel marketingdocumenten staat, is dit de ideale plaats om hem te plaatsen.

Het is niet verplicht om er een te hebben. Als deze is ingevuld, komt hij op de homepage van de website te staan.

Branding vragenlijst

De vragenlijst zal diepgaand de look en feel van uw website bepalen en hoe de verschillende elementen van de site daarrond zullen passen.

Deze tool vraagt u een aantal vragen te beantwoorden om uw identiteit, uw positionering en de rol van de website beter te begrijpen, en vervolgens de website voor te stellen die het best bij uw identiteit past.

Eerst en vooral moet u het doel van uw website bepalen uit drie voorstellen:

• Om je wereld te presenteren
  • Stel gerust.
  • Informeer

Dan zullen u de volgende vragen worden gesteld:

• Hoe definieert u uw etablissement en de sfeer ervan?
  • Hoe positioneert u uw zaak?
  • Op wat voor soort klanten richt je je?

Voor elke vraag moet u tussen 1 en 3 opties kiezen uit de verschillende voorstellen.

Afhankelijk van uw antwoorden op deze verschillende vragen, zal elk element van de website (zoals lettertype, lay-out van de galerij, navigatiebalk, vorm van de knoppen, enz. Voel je vrij om verschillende combinaties uit te proberen terwijl je het resultaat bekijkt door je website te vernieuwen.