Facturering

Over ons

Om alle informatie met betrekking tot de facturering van uw abonnement te vinden, moet u naar de module"Formule en Facturering" gaan in het tabblad het tabblad"Informatie & Instellingen". U vindt een overzicht van alle factureringsgegevens van CentralApp.

Betaalmethode

Om uw huidige betaalmethode te bekijken, ga naar de Formule en facturering" pagina. Hier ziet u de betalingsmethode gebruikt, de status ervan en enige technische informatie zoals de bank of bank of het mandaatnummer indien van toepassing.

Wijzig de betalingsmethode

Als u uw betalingsmethode wilt bijwerken, kunt u deze direct wijzigen via u kunt het direct vanuit CentralApp veranderen. Om dit te doen, klik op de knop"Wijzigen" in de sectie"Betaalmethode". U moet dan alle nieuwe informatie invullen en de instructies volgen om de wijziging van kracht te laten worden.

Factuurgegevens

Op de pagina"Formules en facturen" is het ook mogelijk om om de in CentralApp opgeslagen factureringsgegevens te bekijken. Het is Dit zijn de gegevens die zijn ingevoerd bij de activering van de rekening. U zult dus vinden Naam, bedrijf, adres, emailadres en BTW-nummer.
Als u de factureringsgegevens wilt wijzigen, moet u contact opnemen met de technische ondersteuning van CentralApp. Neem contact op met de technische ondersteuning van CentralApp, die de wijziging voor u in het systeem zal doorvoeren. verandering voor u in het systeem.

Facturen bekijken

Het is ook mogelijk om alle facturen te bekijken die in uw CentralApp account. U kunt een factuur zoeken op naam, datum, bedrag of status. bedrag of status. Het is ook mogelijk om facturen te downloaden van uw account, door te klikken op de"Download" link aan de rechterkant van de van de factuur in kwestie.

Zodra de betaling van een factuur gevalideerd is, wordt deze automatisch per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat in de factureringsgegevens is vermeld.