Sponsorprogramma

Over ons

CentralApp willokale instellingen helpen hun online aanwezigheid te beheren zo gemakkelijk mogelijk.

Als eigenaar van een lokaal bedrijf kent u waarschijnlijk anderen die meer controle willen over hun anderen die meer controle willen over hun online aanwezigheid en als klant als klant, kent u ook het potentieel van ons instrument.

Het verwijzingsprogramma beloont u telkens wanneer een nieuwe nieuwe vestiging komt bij CentralApp dankzij u.

Om je te bedanken, CentralApp biedt 2 maanden abonnement voor uw bedrijf en voor de nieuwe business

Om een instelling te sponsoren, hoeft u alleen maar vul het sponsorformulier in dat u per e-mail hebt ontvangen.

U kunt het ook hier vinden:

Sponsor formulier

Zodra alle gegevens correct zijn ingevuld en het formulier is ingediend de aanbevolen instelling zal een e-mail ontvangen met de stappen die moeten worden gevolgd om een CentralApp klant.
U ontvangt uw beloning zodra de vestiging hun abonnement start CentralApp abonnement.

Hoe ontvang ik mijn beloning?

Na indiening van een sponsoraanvraag nemen wij contact op met de nieuwe instelling. met de nieuwe instelling.
Als zij besluiten klant van CentralApp te worden, wordt u beloond als als sponsor.
De beloning zal automatisch worden toegepast op uw abonnement en de volgende twee maanden zullen gewoon gratis zijn.

Maak je geen zorgen, we zullen je ook op de hoogte brengen wanneer uw gesponsorde kind zijn/haar CentralApp account heeft geactiveerd.

Kan ik meerdere etablissementen sponsoren?

Als u verschillende etablissementen kent die hun online zichtbaarheid een boost kunnen gebruiken, kunt u zichtbaarheid, kunt u meerdere sponsorverzoeken indienen. verschillende sponsorverzoeken in te dienen.

Nog beter! Als verschillende vestigingen CentralApp worden, je verzamelt de beloningen. Er is geen limiet in termen van het aantal etablissementen dat u aanbeveelt.

Dus, door sponsor te worden van 6 vestigingen, zal uw CentralApp abonnement is gratis voor een jaar! 😎

Ik ben aanbevolen door een klant van CentralApp. Hoe krijg ik mijn beloning ?

Welkom op onze website!

We zouden graag uw vestiging bespreken en zijn online zichtbaarheid.

U zult normaal gesproken een e-mail hebben ontvangen op het door uw sponsor opgegeven adres wanneer het sponsorverzoek. Alles wat u hoeft te doen is klikken op de knop in de e-mail naar maak een afspraak met onze teams of antwoord direct op de e-mail.

Heb je geen e-mail ontvangen?

Contacteer ons per e-mail op support@centralapp.com zodat we kunnen onderzoeken wat er gebeurd is en een afspraak om uw abonnement op te zetten. CentralApp.

Is mijn sponsorverzoek beperkt in de tijd?

Bent u een sponsor van een instelling?

Zodra uw aanvraag is verzonden, heeft uw gesponsorde vriend 3 maanden om te registreren bij CentralApp. Als u de eerste persoon bent die deze vestiging sponsort, zult u behoud uw rol als sponsor gedurende deze periode.
Als er 3 maanden zijn verstreken sinds uw aanvraag en de school die u aanvankelijk sponsorde die u aanvankelijk gesponsord heeft, gesponsord is door iemand anders in de door iemand anders in de tussentijd, zal die andere sponsor beloond worden.
Daarom moet u niet wachten om uw gesponsord kind te laten registreren naar CentralApp. Dus aarzel niet om hem/haar te overtuigen zich aan te melden 😉.

Bent u gesponsord door een CentralApp klant?

Zodra uw sponsor de aanvraag e-mail heeft verzonden, heeft u heeft drie maanden om uw account te activeren en profiteer van uw voordeel (2 maanden gratis abonnementen).

Na deze periode zullen wij u dit aanbod helaas niet meer kunnen doen. Helaas kunnen wij u dit voordeel niet bieden.

Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze teams om uw account op te zetten!

Kan ik een andere zaak aanbevelen die ik bezit?

Bezit u meerdere etablissementen, waarvan er ten minste één al een van hen al een CentralApp klant is?

U komt dan in aanmerking voor dit programma en u kunt profiteren van twee maanden gratis abonnementen in uw vestigingen.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze teams om dit te bespreken in detail!