Met CentralApp kunt u een productlijst maken, rechtstreeks vanuit uw website.

Maak een productlijst

U kunt ervoor kiezen om de productlijst te publiceren in een PDF-formulier of om een gedetailleerde productlijst te maken. Wij bevelen aan dat u omeen PDF catalogus toe te voegen als u al een origineel ontwerp heeft door een grafisch ontwerper die past bij de kleuren van uw merk.

Voordelen van de productenlijst gedetailleerd

U kunt ook besluiten om uw eigen productlijst te maken in CentralApp. Deze interactieve productlijst is om verschillende redenen veel voordeliger:

• Het zal een belangrijke rol spelen in je referencing
  • Het is zeer gemakkelijk te wijzigen
  • Het zal beter leesbaarzijn, vooral voor telefoongebruikers
  • Het zal een stijl hebben die consistentis met de rest van uw site

Een catalogus toevoegen

U kunt een productlijst maken en publiceren op de website via een PDF-document dat u eerder hebt gemaakt.
Hier vindt u de procedure voor het maken van een gedetailleerde productlijst vanuit CentralApp:

1. Ga naar het tabblad"Informatie & Instellingen
  2. Klik op de"Producten" functie
  3. Klik op de knop"Maak en publiceer een productlijst
  4. Kies"Catalogus toevoegen".
  5. Vul de naam in van de sectie die zichtbaar zal zijn op de website website met eventueel een beschrijving van het document
  6. Importeer uw PDF-document in CentralApp door slepen en neerzetten of door te klikken in het vak om het te kiezen rechtstreeks vanuit uw bestandsverkenner
  7. Bewaar uw productlijst

Vergeet niet je document te publiceren, zodat het zichtbaar op uw website! Zie het einde van deze van dit artikel om uit te vinden hoe u uw productlijst kunt publiceren.

Beperk jezelf niet, je hebt de hebt u de mogelijkheid om meerdere PDF-bestanden te publiceren.

Wat voor soort document kan ik zetten?

Wij accepteren alleen PDF-bestanden om ervoor te zorgen om een betere leesbaarheid te garanderen op alle apparaten van de uw website bezoekers.

Maak uw productlijst

Met CentralApp kunt u een gedetailleerde productlijst rechtstreeks vanaf uw website maken. Wij bevelen deze optie ten zeerste aan omdat ze ideaal is voor SEO en flexib eler is dan de PDF-versie.

Hier leest u hoe u een gedetailleerde productlijst van CentralApp maakt:

1. Ga naar het tabblad"Informatie & Instellingen
  2. Klik op de"Producten" functie
  3. Klik op de knop"Maak en publiceer een productlijst
  4. Kies"Maak uw productlijst".
  5. Vul de gegevens in (Naam, eventueel beschrijving, BTW, valuta en beeldformaat) en save

U zult dan alle informatie kunnen beheren om het menu in te vullen.

Een sectie toevoegen en wijzigen

Het is mogelijk om verschillende secties toe te voegen aan een lijst van producten.
Hier zijn enkele voorbeelden van secties:

• Voor een opticien: brillen voor volwassenen, kinderbrillen, enz.
  • Voor een kledingzaak: Broeken, jurken, accessoires, Voor een kledingzaak: Broeken, Jurken, Accessoires, enz.

Om de verschillende secties van uw lijst toe te voegen en te beheren, volg dan de onderstaande instructies.

1. Klik op heticoontje met het potloodje om te bewerken uw productlijst
  2. Klik in het rechterdeelvenster op de knop"Sections", en dan op"Creëer een sectie".
  3. Geef de naam van de sectie, eventueel een beschrijving en je kunt ook een afbeelding invoegen die de achtergrond zal zijn van uw sectie. Het is raadzaam om een foto toe te voegen voor uw sectie uw sectie, anders zal het systeem standaard naar de eerste afbeelding van uw anders zal het systeem standaard de eerste afbeelding van uw eerste item in de sectie gebruiken.

Zodra de secties zijn aangemaakt, kunt u ze reorganiseren door slepen en neerzetten, d.w.z. door te klikken op het pictogram verplaatsen icoontje links van de sectie, houd de klik ingedrukt en verplaats dan de de sectie zoals u wenst.

U kunt ook op elk moment wijzig de instellingen van de sectie door te klikken op de knop het edit icoon of verwijder een sectie door te klikken op de sectie door op het vuilnisbakicoon te klikken.

Belangrijk: Een sectie die geen items bevat, wordt niet weergegeven op de op de website.

Een item toevoegen

Er zijn twee manieren om een element te creëren :

1. Om snel een item aan uw productlijst toe te voegen, klik op"Snel Toevoegen" naast de gewenste sectie en kunt u snel de basisinformatie invullen over de basisinformatie over het artikel (naam, beschrijving en beschrijving en prijs). Op dit moment kunt u echter nog geen foto's toevoegen. foto's op dit moment.
  2. In het rechterdeelvenster van het menu, kunt u klikken op"Items beheren", en klik dan op"Een nieuw item toevoegen". U kunt dan alle kenmerken van uw artikel invullen Naam, beschrijving, grote beschrijving, prijs, promotieprijs, sectie waartoe het artikel behoort, prijsvariaties, labels (populair, nieuw) en foto's van het item. U moet eerst de eerste informatie opslaan en dan foto's uploaden. In tegenstelling tot de het menu, in de productcategorie kunt u meerdere foto's uploaden voor hetzelfde artikel, dus doe er je voordeel mee! U kunt ook een grotere beschrijving voor uw producten voorstellen.

Als een artikel eenmaal is gecreëerd, kan het altijd nog worden gewijzigd. Om dit te doen, moet u het artikel in de lijst van producten identificeren en vervolgens op de knop lijst, en klik dan op het edit icoon voor het item. Screen_Shot_2022-07-07_at_09.44.24.png

Let op

Indien een rubriek geen elementen bevat, kan de rubriek niet worden gepubliceerd.

Product lijst instellingen

Het tabblad"Instellingen" in het rechterdeelvenster de basisinstellingen van de productenlijst, zoals naam, omschrijving, BTW zoals de naam, beschrijving, BTW, valuta, beeldformaat en de activering van vertalingen.

Publiceer de productlijst

Zodra u uw gedetailleerde productenlijst heeft gemaakt, kunt u deze direct publiceren door op het tabblad "Publicatie " te klikken aan de rechterkant van uw pagina. U kunt dan beslissen over de publicatiedatum en de prijsaanduiding.

Als u de pagina voor het maken van uw productlijst verlaat en deze is klaar of u heeft een PDF productlijst, dan kunt u dit direct doen via "Producten" in "Informatie en Instellingen". Klik op de knop "Maak en publiceer een productlijst" en klik dan op "Publiceren". U kunt dan de eerder aangemaakte productlijst kiezen die u wilt publiceren door op "Publiceren" te klikken in de overeenkomstige regel.

Ik heb een productlijst aangemaakt, maar ik zie hem niet?

Wanneer u begonnen bent met het maken van een productlijst maar deze nog niet gepubliceerd is, zal deze niet direct op uw website verschijnen.
U moet naar de ongepubliceerde lijsten gaan door te klikken op de knop "Maak en publiceer een productlijst" en vervolgens op "Publiceren".
Uw productlijst zal daar zichtbaar zijn en u kunt hem wijzigen, publiceren of definitief verwijderen.